Factură uriașă la gaz la o școală! Reacție disperată a primarului: ”Au îngenuncheat bugetul oraşului”

6
Publicitate

O școală din Bârlad are de plătit la factura de gaze nu mai puțin de 270.000 lei! În urma aflării acestei vești, primăria a avut o reacție acidă, spunând că un asemenea cost este imens și că școala a “îngenuncheat bugetul orașului”, la propriu. Spitalul Municipal are un consum lunar de 180.000 lei, fiind cel mare mare consumator local, însă în această lună recordul a fost făcut de instituția de învățământ cu pricina.

Primarul din Bârlad a atras atenția că în aceste vremuri foarte grele pentru toți oamenii este necesară chibzuința și păstrarea echilibrului în consum. Nu are nimic împotrivă cu încălzirea sălilor de clasă, însă vede în această factură enormă o adevărată risipă.

“Avem o unitate școlară care a primit o factură la gaze de 270.000 lei, pentru o singură lună. Sunt altele care au primit facturi de 83.000 de lei sau de 79.000 de lei și doar într-un singur caz, o școală din Bârlad, a primit o factură rezonabilă. Prin urmare, acum nu o să vă solicit să țineți copiii în frig, sau să stați dumneavoastră, ci vreau să vă rog să fiți mult mai atenți la consum și mai ales să opriți risipa”, a transmis primarul, potrivit observatornews. ro.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!