Fabrica de autocamioane IVECO din Dâmbovița face angajări. Vezi ce posturi sunt disponibile în această perioadă

Publicitate

Fabrica de autocamioane IVECO de la Petrești, una dintre cele mai noi din județul Dâmbovița, face angajări în această perioadă. Anunțul a fost făcut chiar de primarul localității, Lucian Daniel Andrei, la sfârșitul lunii martie. Fabrica are nevoie de zece locuri de muncă necalificată în această perioadă, fiind nevoie de lucrători în spălătorie auto și tinichigerie. De asemenea, fabrica mai caută bucătar și ajutor de bucătar.

“Bună ziua, dragi prieteni! Vin cu informații: IVECO are disponibil încă 10 locuri de muncă necalificată (spălătorie auto și tinichigerie). Totodată, este cerință în zona de bucătar și ajutor de bucătar. Pentru informații suplimentare vă rog să mă contactați cât mai curând, la numărul de telefon 0744 558 441”, a transmis pe Facebook edilul comunei Petrești.

Fabrica de la Petrești, de ansamblare camioane militare IVECO, este o investiție extrem de importantă pentru industria de apărare din România. În fabrica construită în localitatea dâmbovițeană, Iveco Defence Vehicles va produce, cel puțin parțial, 642 din cele 942 de camioane militare dintr-o primă tranșă a contractului cu Ministerul Apărării Naționale. Pentru aceste platforme de transport, MApN va achita producătorului italian 216 milioane de euro. Armata Română va cumpăra, în total, peste 2 900 de camioane moderne.

Cu o suprafață de 9 000 mp și dotată cu 3 linii de producție, 25 de zone de lucru, o linie completă de tinichigerie și vopsitorie cu 9 zone de lucru, o linie de finisare cu 7 zone de lucru, precum  și spații logistice au de testare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!