Fabrica Arctic își reia complet activitatea începând cu data de 2 iunie. Ce mesaj au primit angajații

Publicitate

Fabrica Arctic își va relua reluat complet activitatea începând cu data de 2 iunie.

Toate liniile vor fi redeschide după ce acestea au fost închise temporar din cauza coronavirusului. Anumite linii ale fabricii au fost închise după ce un număr de 71 de angajați au fost confirmați cu COVID-19. Astfel, după data de 16 mai o parte dintre muncitori au fost trimiși în șomaj tehnic.

Potrivit unui mesaj al conducerii fabricii, angajații trebuie să respecte anumite reguli după redeschiderea secțiilor.

“Important la data de 2 iunie. Vă rugăm să aveți și să purtați mască de protecție. După data de 2 iunie veți primi zilnic 2 măști pe zi. Recompletați chestionarul de risc COVID-19 anterior intrării în unitate, îl veți găsi în mijloacele de transport și în zonele de acces.

Respectați pe poarta alocată secției dumneavoastră. Liniile 1, 2, 5, Vopsitoria Gri, M-V, Vaporizator, Depozitare, Calitate, RD –poarta actuală (Poarta 1). Liniile 3, 4, Plastic, Mentenanță, Sculărie, Service-poarta nouă (Poarta 2).

Zona de vestiare este organizată în corturi amplasate extern, vă rugăm să respectați zona alocată dumneavoastră. Respectați servirea mesei în corturile special amenajate și alocate secției dumneavoastră. Este strict interzisă servirea mesei la punctul de lucru , în fabrică.  Vă recomandăm să serviți mâncare pregătită acasă”.

Până acum, în cadrul fabricii din Găești, au fost efectuate 209 teste angajaților. Toți salariații care au fost depistați pozitiv au fost internați la spitalele din Târgoviște, Pucioasa și Ploiești.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!