Explozie urmată de un incendiu la o casă din Dâmbovița! Două persoane au fost rănite

Publicitate

Două persoane au fost rănite, marți de dimineață, într-o explozie urmată de un incendiu într-o casă din comuna Ulmi, județul Dâmbovița. Cele două victime au fost asistate medical la fața locului, una dintre ele a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

A doua victimă a prezent arsuri la nivelul toracelui, dar a refuzat transportul la unitatea spitalicească.

Incendiul a izbucnit la o casă de pe strada Silviu Stănculescu. Flăcările s-au manifestat pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați.

,,Intervenție în cazul unei explozii urmată de incendiu produs la o casă în comuna Ulmi, pe strada Silviu Stănculescu.

La fața locului echipajele de intervenție au constatat ca incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 60 metri pătrați, existând multiple focare.

Totodată, au identificat o victimă care primește îngrijiri medicale de la echipajul medical. A fost identificată o a doua victimă care prezintă arsuri la nivelul toracelui. Este asistată la fața locului de către un al doilea echipaj SAJ DB.

Prima persoană asistată medical la fața locului a fost transportată la spital, iar cea de-a doua persoană a refuzat transportul la spital”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Pentru lichidarea incendiului au acționat pompierii Detașamentului Târgoviște, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu un echipaj.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!