Explozia de cazuri de COVID-19 din ultimele zile face ravagii în unitățile de învățământ din Dâmbovița! Alte trei școli au intrat în scenariul roșu

Publicitate

Tot mai multe unități de învățământ din județul Dâmbovița trec în scenariul roșu. Explozia de cazuri de COVID – 19 din ultimele două zile se reflectă și în numărul de îmbolnări apărute în școli.

Începând de astăzi, alte trei unități de învățământ din Dâmbovița trec în scenariul 3, conform unei hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

Este vorba de Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște (după ce aici inițial întrase doar o clasă în acest scenariu), Școala Gimnazială Ulmi (o clasă – simultan I&II) și l și Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” Târgoviște (clasa a IV-a A).

Se pare că la Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” decizia a fost luată după ce au fost confirmați cu coronavirus doi elevi și un profesor de educație fizică și sport.

În aceste condiții, Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” va rămâne în scenariul 3 până  pe 14 octombrie inclusiv, iar cele două școli până pe 7 octombrie.

“Până la data de 14.10.2020, inclusiv, Colegiul Național ” Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște va funcționa în scenariul 3.

Până la data de 07.10.2020, inclusiv, o clasă (simultan I&II) din cadrul Școlii Gimnaziale Ulmi va funcționa în scenariul 3.

Până la data de 07.10.2020, inclusiv, clasa a IV-a A din cadrul Școlii Gimnaziale “Tudor Vladimirescu” Târgoviște va funcționa în scenariul 3.

În situația în care până la datele menționate, DSP Dâmbovița nu semnalează niciun impediment, efectele hotărârii încetează și activitatea unităților școlare menționate mai sus va fi reluată potrivit scenariului anterior”, reiese din Hotărârea nr. 35 emisă de CJSU Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!