Executivul Primăriei Municipiului Târgoviște continuă în aceeași formulă! Cristian Stan: “Echipa câștigătoare nu se schimbă”

Publicitate

Echipa de la conducerea Primăriei Municipiului Târgoviște rămâne neschimbată pentru următorii patru ani. Cristian Stan își începe un nou mandat de primar, în timp ce Cătălin Rădulescu și Monica Ilie îl vor seconda pe colegul social-democrat în funcțiile de viceprimar.

Primarul Târgoviștei a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că “echipa câștigătoare nu se schimbă”.

“Nu cred că ați auzit vreodată, în cei 4 ani, vreo discuție între cei care alcătuiesc executivul Primăriei Târgoviște. Acest lucru denotă stabilitate și faptul că energiile sunt canalizate către o activitate constructivă, nu către conflicte și dispute”, a precizat Cristian Stan, primar care a câștigat detașat alegerile locale din 27 septembrie.

În condițiile existente a picat definitiv varianta ca Rădulescu Cătălin să mai ajungă în fruntea Poliției Locale, după ce va continua ca viceprimar al municipiului Târgoviște.

După ultimele alegeri locale, social-democrații au avut majoritate în Consiliul Local Municipal. Astfel, după ce a avut cele mai multe voturi, PSD a obținut un total de 12 mandate de consilier local.

Prioritățile principale ale edilului Cristian Stan în noul mandat sunt continuarea proiectelor începute și implementarea de noi proiecte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!