Exclus din lot! Are oferte din Liga I și nu mai vrea la Chindia. “Vreau să plec cât mai departe de Târgoviște”

Publicitate

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște este pe cale să piardă unul dintre cei mai vechi fotbaliști din lot. Fundașul Denis Ispas (24 ani) este decis să părăsească divizionara B dâmbovițeană după ce a primit mai multe oferte de la echipe din Liga I. Puternicul apărător își dorește o nouă destinație pentru că a considerat că timp de șase ani și-a făcut foarte bine datoria pe “Eugen Popescu”.

Transferul fotbalistului la o nouă echipă este blocat pentru moment de oficialii clubului. Aceștia vizează să obțină o sumă consistentă în urma  despărțirii de jucător, după ce apărătorul a intrat în ultimele șase luni de contract.

Se antrenează de unul singur

Cum fotbalistul nu a dorit să-și prelungească contractul cu actuala echipă, fundașul a fost pedepsit cu excluderea din lot. Astfel, de la începutul săptămânii, Ispas se antrenează de unul singur. Dacă nu se va ajunge la nici o înțelegere în această privință în următoarele zile, jucătorul va continua să se pregătească singur până în vară, când îi va expira actuala  înțelegere contractuală. Mai mult de atât, acesta nu și-a primit nici drepturile salariale pe luna decembrie. “De aproape o săptămână mă pregătesc separat. A fost decizia conducerii pentru că nu am vrut să-mi prelungesc contractul. Așa sunt practicile la această echipă și așa sunt  oamenii obișnuiți să se comporte cu jucătorii vechi. Singurul lucru pe care eu îl doresc este să plec. Vreau să-mi reziliez contractul și să plec cât mai departe de Târgoviște. Nu meritam un asemenea tratament după atâțea ani munciți la Chindia. Dacă oamenii de aici nu mă lasă să plec voi respecta contractul până în vară și mă voi antrena singur. În schimb, din vară voi pleca, pentru că viața trebuie să meargă înainte. Aș putea spune mai multe, dar nu-mi place să fac rău. Dacă mie cineva îmi face rău, eu nu vreu să-i răspund cu un alt rău. Ce mi se întâmplă mie este numai decizia președintelui și sper să și-o asume. Eu în schimb, îmi asum acest lucru și voi merge până la capăt. Nu o să mai mă întorc din drum și nu o să mai semnez nici un fel de prelungire cu Chindia. Am oferte de la echipe din prima ligă. Nu pot să plec fiindcă s-au cerut foarte mulți bani pe mine, ceea ce nu este corect. Ce s-a cerut este enorm de mult pentru un jucător care a evoluat doar la Liga a 2-a. Până acum am jucat și confirmat  la Liga a 2-a și nu la Liga I. Am fost pedepsit și financiar. Pe luna decembrie nu mi-am primit salariul, așa cum a făcut-o colegii mei”, ne-a declarat Denis Ispas. Apărătorul central a ajuns pe “Eugen Popescu” în urmă cu șase ani, de la GȘA Nucet. Ispas a evoluat pentru Chindia în actualul campionat în 17 meciuri. Întrebat despre acest caz delicat, președintele clubului Marcel Ghergu nu a dorit să spună absolut nimic. “Nu ai tu ce părere să iei de la mine despre acest caz. Nu e treaba ta”. Dacă se știa că la Chindia e liniște, începând din noul an lucrurile nu mai sunt așa, existând mai multe conflicte între jucători și conducerea administrativă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!