Excelența Sa Annick Goulet, Ambasadorul Canadei în România, în vizită în Dâmbovița

Publicitate

Eveniment diplomatic astăzi, în Dâmbovița, prilejuit de vizita Excelenței Sale Annick Goulet, Ambasadorul Canadei în România, în județul nostru!

Excelența Sa Annick Goulet, Ambasadorul Canadei în România, s-a întâlnit la sediul Consiliului Județean Dâmbovița (CJD) cu vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului, Claudia Gilia, administratorul public Cristian Avanu, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, reprezentanți ai mediului de afaceri.

Autoritățile dâmbovițene i-au adus în atenție Excelenței Sale Annick Goulet potențialul industrial, agricol și turistic al județului Dâmbovița, făcând referire atât la cele trei parcuri industriale de pe teritoriul județului nostru, cât și la marile companii ce activează pe piața dâmbovițeană. În contextul întâlnirii, conducerea CJD a expus principalele argumente care definesc județul Dâmbovița ca zonă atractivă pentru investitori, precum și principalele demersuri investiționale ale administrației județene.

De asemenea, în cadrul discuțiilor autoritățile dâmbovițene au vorbit despre municipiul Târgoviște în calitate de centru universitar, în condițiile în care Universitatea „Valahia” din Târgoviște este o instituție academică emblematică a României, ce reunește în structura sa actuală 10 facultăți cu 35 de specializări universitare.

Cu acest prilej, E. S. Annick Goulet, Ambasadorul Canadei la București, a vizitat și câteva dintre obiectivele turistice dâmbovițene: Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească“, Palatul Brâncovenesc de la Potlogi și Expoziția „Metamorfozele unui loc al memoriei“, amenajată în fosta unitate militară de la Gara Târgoviște.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!