”Evita – Tango”, spectacol fenomen în cadrul BABEL FAST Târgoviște

Publicitate

Două ore de dans, muzică și lumini, două ore ca un tur de forță, dinamic și extrem de expresiv, bilete sold out, sala arhiplină, ropote de aplauze la final și trei întoarceri ale actorilor pe scenă în ovațiile publicului!

Așa a fost spectacolul ”Evita – tango” – un spectacol de regizorul Mc Ranin, directorul Teatrului Tony Bulandra, coregrafie: Hugo Wolff – ce a avut loc sâmbătă seară, în a treia seară în cadrul BABEL – Festivalul Artelor Spectacolului ce are loc la Târgoviște până pe 19 iunie.

Spectacolul a fost urmărit și de invitații din cele 14 țări prezente la BABEL.

Prin intermediul mai multor forme de artă, cu extrem de puține cuvinte, însă mult dans, mișcare și sugerare scenică, regizorul și artiștii au reușit să transmită emoții puternice, zâmbete și lacrimi deopotrivă, urmărind firul vieții unei femei incredibile din istoria Argentinei și a omenirii, Eva Peron.

Un spectacol atât de viu, care a reușit să cuprindă în două ore atât de multe aspecte din viața soției președintelui Argentinei, Juan Peron, dar și din viața socială și politică a acelor timpuri.

Din distribuție au făcut parte: MARA OPRIȘ, LIVIU CHELOIU, ALEXANDRU IOAN COSTEA – CONTRATENOR, CORNELIU JIPA, IULIA VERDEȘ, OANA MARCU, MIRCEA SILAGHI, ANDREEA TĂNASE, RADU CÂMPEAN, ANDRADA FUSCAȘ, TEODORA COLȚ, LĂCRĂMIOARA BRADOSCHI, CRISTINA DUMITRA, ANA MARIA CUCUTĂ, DELIA LAZĂR, MARIA NICOLA, ANTONIA IONESCU, ILIE GHERGU, CRISTIAN OLARU, EMANUEL BIGHE, FLORIN GEORGESCU, VLAD POPESCU, ALEXIA DANACICA – PIAN.

Sursă foto: Ana-Maria Popescu

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!