Event pentru Young Boys Târgoviște la minifotbal! Echipa manageriată de Daniel Bălașa și-a arătat superioritatea în Dâmbovița la prima participare. “Am dorit să câștigăm tot”

Publicitate

Ionuț Parghel
Sezon de excepție pentru Young Boys Târgoviște în minifotbalul dâmbovițean! Echipa antrenată de Florin Anton și-a trecut în cont eventul în primul an de la apariție. Formația manageriată de Daniel Bălașa a câștigat campionatul înainte de finalul acestuia, iar Cupa România și-a adjudecat-o la jumătatea acestei săptămâni, după ce-a trecut în finală de TIV Târgoviște, cu 4-2, la capătul golurilor marcate de Pătru (3) și Rusu.

Principalul obiectiv al celor de la Young Boys în acest sezon a fost câștigarea campionatului, iar trofeul Cupei, potrivit lui Daniel Bălașa, a reprezentat un “bonus” neașteptat. De asemenea, o altă țintă importantă a formației târgoviștene în această stagiune va fi clasarea în primele patru locuri la Campionatul Regional, iar apoi accederea la Campionatul Național, în care se vor regăsi 20 de echipe din toată țara. “Suntem bucuroși că în acest sezon ne-am trecut în palmares două trofee. Pentru ele ne-am luptat de la bun început cu campioana și vicecampioana anului trecut, Divertis Târgoviște și TIV Târgoviște, fostă Sport Club. Am avut parte de un sezon reușit pentru noi, ținând seama că la început a început cu o echipă ce avea în componență jucători care nu se cunoșteau între ei. Ne-am dorit să fim singura echipă din Dâmbovița care câștigă tot pe plan local. Am reușit acest lucru într-un mod categoric. A contat mult și venirea lui Florin Anton ca antrenor în luna aprilie. Este un profesionist desăvârșit, iar în Malta a obținut numeroase trofee cu mai multe echipe. Cucerirea campioantului a fost obiectivul principal al nostru, iar Cupa este bonus”, ne-a declarat managerul-jucător Daniel Bălașa. Duminică, în ultima etapă a campionatului, Young Boys va înfrunta pe FC Brănești, într-un joc în care trupa lui Anton pleacă de la bun început ca favorită clară la victorie. Cu o rundă înainte de final, formația manageriată de Daniel Bălașa ocupă primul loc, cu 36 de puncte, aflându-se la patru lungimi distanță de TIV (ocupanta locului 2) și la șapte lungimi de Brănești (ocupanta locului 3). Lotul echipei Young Boys cuprinde următorii jucători: Daniel Bălașa, Florin Anton, Cosmin Anton, Marius Penescu, Dragoș Pătru, Marius Zidăroiu, Adrian Nedelea, Sorin Pahonțu, Bogdan Enescu, Dragoș Cernea, Bogdan Dinu, Constantin Chivulescu, Cătălin Bobeică, Ionuț Constantin, Cătălin Bobeică, George Rusu și Cătălin Șerban.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!