Evenimente teatrale dedicate publicului mic și mare la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Publicitate

Eveniment organizat de Targoviste.Ro şi Teatrul Tony Bulandra Târgoviște și dedicat copiilor mici și… mari!

Sâmbătă, 29 mai 2021, de la ora 10, în Foaierul Teatrului Tony Bulandra va fi susținut un ”un spectacol poznaș” pentru toate vârstele – ”Petrică și lupul”

Dar surpriza este dublă pentru că va avea loc și un spectacol pop-up interactiv  ”Logica omenească”, un spectacol de și cu Ana Măria Cucută.

Spectacolul “Logica omenească” adaptare după povestea “Prostia omenească” de Ion Creangă este un spectacol pop-up interactiv.

”Ca de fiecare dată povestea începe într-o carte, dar nu rămâne acolo, merge dincolo de paginile ei și ajunge la fiecare dintre noi. Poți vedea sub ochii tăi cum personajele trec prin situații neașteptate și nu te poți abține să nu râzi cu gura până la urechi.

Logica Omenească este un spectacol care te surprinde cu fiecare pagină! Ai ocazia să întâlnești prieteni cu care să râzi și de la care să afli că: «Nimeni nu s-a născut învățat, iar siguranța și încrederea în sine se câștigă în timp.»

Întâlnirea este gândită și pentru a învăța că poți să te joci cu hârtia și cartonul. Învățând tehnica pop-up, Ana Maria Cucută a descoperit că poate face aproape orice cu puțină imaginație și răbdare. Dacă până acum o poveste rămânea acolo în imaginația noastră, de data asta totul capătă formă, culoare și personajele chiar prind viață.

Învățăm din limbajul lui Creangă cuvinte noi, dar și din umorul său că omul are o gândire tare întortocheată, deși poate că soluția se află mereu la îndemână”, spun reprezentanții teatrului.

Detalii organizatorice:

Accesul este gratuit · Durată: 45 min · masca de protecție este obligatorie · capacitate maximă admisă: 5o persoane ·accesul publicului se va face începând cu ora 9.45, la un interval de 5 minute până la începerea spectacolului, în ordinea survenită unei rezervări / achiziții prealabile făcute prin telefon, WhatsApp, sau pe adresa de e-mail: rezervări@tonybulandra.ro (confirmată ulterior), în grupuri de maximum 10 persoane, conduse la locația reprezentației de către un responsabil al teatrului · Intrarea și ieșirea publicului se vor face exclusiv pe căi diferite de acces/ieșire, atât în instituție, cât și în sala de spectacole.

Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0727.892.221;

WhatsApp: 0799.759.012;

E-mail: rezervari@tonybulandra.ro

Program de lucru: L – D: 09.oo -19.oo

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!