Evaluare Națională 2021: Elevii de clasa a VIII-a susțin astăzi examenul la proba de Matematică

Publicitate

Astăzi, 24 iunie, candidații dâmbovițeni înscriși la Evaluarea Națională 2021 participă la proba scrisă de la disciplina Matematică. La nivelului județului Dâmbovița s-au înscris 3 199 de absolvenți de clasa a VIII-a, iar la nivel național 131177 de elevi.

Marți, 22 iunie, s-a desfășurat prima proba scrisă din cadrul Evaluării Naționale, la Limba și literatura română. La nivelului județului Dâmbovița au fost prezenți 2981 de candidați. Nu s-au prezentat la examen 217 candidați (6,78%).

Potrivit IȘJ Dâmbovița, nu au fost elevi eliminați.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14.00, în centrele de examen.

Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Mâine, 25 iunie, absolvenții clasei a VIII-a, vor susține ultima probă, cea de Limba și literatura maternă.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!