EURO 21: Portarul dâmbovițean Andrei Vlad va fi titular în naționala de tineret a României în meciul cu Olanda. Alți doi dâmbovițeni, O. Popescu și Aioani, se află pe banca de rezerve

Publicitate

Echipa națională U21 României debutează, în această seară, la Campionatul European de tineret. “Tricolorii mici” înfruntă Olanda (reprezentanta Țărilor de Jos), de la ora 22.00, pe stadionul Bozsik Arena din Budapesta,  în prima etapă a grupelor.

În disputa cu Olanda, portarul dâmbovițean Andrei Vlad, de la FCSB, este anunțat ca fiind titular în poarta României. În schimb, alți doi dâmbovițeni, portarul Marian Aioani (Chindia Târgoviște) și mijlocașul Octavian Popescu (FCSB) se află pe banca de rezerve. De asemenea, Marco Dulca, jucător legitimat la Chindia Târgoviște, se află și el pe banca de rezerve pentru meciul cu Olanda.

Selecționerul României Adrian Mutu mizează în disputa cu Olanda pe următorul “11”: A. Vlad –Haruț, Ciobotariu, Pașcanu, Boboc – Olaru, M. Marin – Ciobanu, Moruțam, Mățan – Ganea. Rezerve: Aioani, Eșanu – Chindriș, Drăgușin, Vlădoiu, Opruț, Oaidă, Dulca, Itu, Cîmpanu, O. Popescu, Ad. Petre.

La EURO 21 România se află în grupa A, alături de Olanda, Germania și Ungaria.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!