Eu te cred, da’ tu mă minți!”, comedie savuroasă cu Aurelian Temișan și Monica Davidescu, ajunge la Târgoviște

Publicitate

Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonați – Aurelian Temișan, Isabelle de Rompoingt, 40 ani, snoabă peste măsură – Monica Davidescu, Francoise, 30 ani, jurnalistă, foarte mondenă – Anca Dinicu, Patrick, 30 ani, inginer, romantic, băiat frumos – Cosmin Vijeu, Jane, frumoasă, un vis – Alexandra Sălceanu.

Cinci personaje, cinci artiști de excepție care ajung pe 7 octombrie la Târgoviște, cu piesa ”Eu te cred, da’ tu mă minți!” – o adaptare a piesei bulevardiere “La Menteuse” scrisă de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues.

De la premiera inițială ce a avut loc pe 1 octombrie 1987, în regia lui Rene Clermont, la Teatrul “Petit Marigny” din Paris, indiferent de trecerea anilor și a schimbările timpurilor, situațiile ilare oferite de spectacol rămân extrem de moderne și gustate de public, fiind intangibile în față oricărui trend trecător.

Situațiile qui-pro-quo puternice, extrem de savurate de spectatori, fac deliciul acestei piese de teatru, personajele învârtindu-se din situație în situație.

Spectacolul va fi găzduit de Teatrul Tony Bulandra, pe 7 octombrie, de la ora 19.00.

 

Piesă o are ca muză pe Jane, o făptură fermecătoare, cu o imaginație înflăcărată dusă spre mitomanie, care reușește să dezlănțuie

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!