Etape importante parcurse de Consiliul Judeţean Dâmbovița în proiectul viitoarei stațiuni montane Peștera-Padina

Publicitate

Astăzi, la sediul sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, au avut loc discuții ”constructive și edificatoare” despre proiectul Stațiunii Peștera-Padina, unul deosebit de important pentru turismul dâmbovițean și național.

”O astfel de investiție trebuie tratată cu maximă atenție și seriozitate. Tocmai de aceea, am avut o întâlnire de lucru la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa cu șeful de proiect, prorectorul Universității de Arhitectură și Urbanism «Ion Mincu» – Tiberiu Florescu.

Subiectele dezbătute au fost cele legate de Master Planul stațiunii și de punctele de vedere emise de proprietarii din zona montană, precum și ale tuturor instituțiilor care pot emite avize pe parcursul derulării acestui proiect de importanță națională.

Cert este faptul că mai multe etape importante au fost parcurse de Consiliul Judeţean Dâmbovița, iar stațiunea Peștera-Padina este pe cale de a deveni realitate”, a declarat șeful administrației județene.

La discuții au mai participat președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, și primarul comunei Moroeni, Laurențiu Moraru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!