Esteban Orozco, pe val la Chindia Târgoviște! A fost inclus în echipa etapei după ce a marcat golul victorios în duelul cu CS Mioveni

Sursă foto: Facebook AFC Chindia Târgoviște
Publicitate

Esteban Orozco continuă să aibă evoluții remarcabile pentru Chindia Târgoviște, formație ce ocupă locul 15 în Superligă, după 13 meciuri disputate. În runda cu numărul 14 a competiției, formația dâmbovițeană a învins cu 1-0 pe CS Mioveni, iar apărătorul din Guineea Ecuatorială a semnat câștigătoare a târgoviștenilor cu trei minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. După evoluția foarte bună din jocul cu argeșenii, Orozco a prins un loc în „11-le” ideal al etapei. Totodată, acesta a fost desemnat și vedeta jocului dintre Chindia și Mioveni.

„Prestaţie fără greşeală în defensivă. În plus, a marcat golul care le-a adus târgoviştenilor a treia victorie la rând în campionat”, a reprezentat caracterizarea făcută de lpf.ro jucătorului de 24 de ani de la Chindia, după partida cu Mioveni.

Chindia Târgoviște a ajuns să ofere pentru a treia oară consecutiv cel puțin un jucător în „11-le” ideal al etapei.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 14-a:

Cătălin Straton (FC Argeș) – Andrei Patache (FC Botoșani), Esteban Orozco (Chindia Târgoviște), Yuri Matias (CFR Cluj), Junior Morais (Rapid București) – Darius Olaru (FCSB), Karlo Muhar (CFR Cluj), Xian Emmers (Rapid București) – Alexandru Ioniță (Rapid București), Rivaldinho (Universitatea Craiova), Alexi Pitu (Farul Constanța).

Antrenorul etapei: Dan Petrescu (CFR Cluj).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!