Este scandal la Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, după ce a fost admis un tânăr condamnat pentru ucidere!

Publicitate

Este scandal și anchetă la Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, după ce în sesiunile de înscriere din această vară a fost admis și un tânăr care-și ispășea pedeapsa pentru omor. Acesta fost închis la Penitenciarul Tulcea, în 2007, după ce, împreună cu iubita lui, a ucis un om de afaceri. Pedeapsa primită a fost de 23 de ani, scrie Realitatea.net.

Fiind admis la facultate, acesta a solicitat mutarea din Penitenciarul Tulcea, acolo unde se afla în regim închis, la Penitenciarul Târgu-Jiu, unde ar trebui să beneficieze de un regim semi-deschis. Acest lucru înseamnă că ar trebui să fie însoțit la orele de curs de un angajat al penitenciarului.

Problema este că situația se află în afara legii, fiind încălcat protocolul dintre Misterul Educației și Ministerul Justiției, întrucât o astfel de decizie poate fi luată doar de judecători. În urma acuzațiilor aduse, conducerea Universității nu a dorit să facă declarații, potrivit Realitatea.net.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!