Eşec usturător pentru Chindia Târgovişte într-un meci cu trei penalty-uri

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște nu se mai regăsește în campionat. Trupa lui Viorel Moldovan este în cădere liberă, iar evoluțiile roș-albaștrilor lasă tot mai mult de dorit. Ieri după-amiază, în primul meci din cadrul etapei a 6-a, Chindia s-a înclinat cu scorul de 0-2 în fața lui CS Mioveni, după ce s-a prezentat lamentabil în fața propriilor fani.

Introducerea în echipă a numeroși jucători achiziționați în această vară și omogenizarea precară a primului “11” fac din divizionara B dâmbovițeană să nu mai fie o echipă de temut, ci una tot mai vulnerabilă. În disputa cu argeșenii, Chindia a primit câte un gol pe repriză. Cel care a “îngropat” definitiv speranțele de puncte ale lui Cherchez și comp. a fost Balint, fostă speranță al lui Dinamo București. Atacantul argeșean a marcat ambele goluri din penalty pe “Eugen Popescu”. În schimb, pe final de joc, Daniel Florea a ratat o lovitură de la 11 metri pentru Chindia, obținută tot de el. Cum a tras slab, portarul Miovenului a apărat fără emoții, iar pe respingere vârful târgoviștean s-a împiedicat și a trimis din nou în goal-keeper. Așadar, la cum se observă în acest campionat, echipele argeșene reprezintă adevărate sperietori pentru târgovișteni, care obțin puncte importante din meciurile cu roș-albaștrii. După ce FC Argeș a luat un punct dâmbovițenilor, în etapa a 4-a, de această dată, CS Mioveni a obținut toată “zestrea”, fiind la toate capitolele peste echipa lui Moldovan. Pentru a-și mai spăla din păcate, Chindia este obligată să obțină un rezultat pozitiv în meciul restanță cu Petrolul Ploiești, programat pe 12 septembrie.

Chindia Târgoviște – CS Mioveni 0-2 (0-1)
Marcator: Balint (18-pen, 65-pen).
Chindia: Aioani – Martac, Vătavu (46 C. Dinu), Dudea, Dumitrașcu – Lungu (46 Neguț), Novac – Mihaiu, L. Mihai, Cherchez (71 C. Stoica) – Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.
CS Mioveni: V. Sima – Kylien, Celea, Burnea, Alexe – Lazăr, Mârzeanu – Coșereanu (70 Rădescu), Năstăsie, Ayza (84 Neagu) – Balint (90+1 A. Popescu). Antrenor: Iordan Eftimie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!