Emil Tudor, reales președinte al AJF Dâmboviţa. Anunţă schimbări radicale. „Îmi doresc o nouă față a fotbalului dâmbovițean”

Publicitate

Ionuț Parghel
Bătălia pentru șefia fotbalului dâmbovițean a luat sfârșit! Ieri după-amiază, Emil Tudor a câștigat un nou mandat în fruntea AJF Dâmbovița. Într-o luptă crâncenă cu Ionuț Iugulescu, Tudor a devenit câștigător cu 56 de voturi obținute. În schimb, Iugulescu și-a asigurat 34 de voturi, iar al treilea candidat, Aurelian Godinac,a strâns doar 4.

După câștigarea scrutinului de ieri șeful fotbalului autohton a ajuns la cel de-al optulea mandat, câștigând consecutiv toate alegerile începând din 1991. De asemenea, la ultimul scrutin Emil Tudor a avut ceva emoții până și-a asigurat o nouă șefie la AJF. În noul, dar în același timp și ultimul mandat, președintele AJF Dâmbovița este decis să îmbunătățească fotbalul dâmbovițean în cel mai scurt timp. Mai mult de atât, acesta este hotărât să aducă un nou suflu în cadrul comisiilor. “A fost o luptă echilibrată. Se poate spune că a fost o competiție în adevăratul sens al cuvântului. A fost luptă echilibrată deoarece principalul contracandidat al meu s-a implicat în lucruri neortodoxe. Am avut un număr așa mare de voturi fiindcă delegații au încă încredere în mine. Alături de delegați vom pune la punct lucrurile în fotbalul dâmbovițean. Mă voi ține de cuvânt în tot ce am spus în programul meu de campanie. Sigur, am avut câțiva oameni care mi-au sugerat că merg cu mine, dar m-au trădat, mergând cu adversarii mei. Nu mă deranjează aceste lucruri, dar mă voi gândi foarte serios la ei. În acești patru ani voi îmbunătăți considerabil munca la AJF. Voi face mai multe schimbări în rândul comisiilor. Vor fi aduși mai mulți oameni în cadrul comisiilor fiindcă e necesar. Și așa va fi în curând. Vom căuta oameni competenți și transparenți față de situația din acest moment. Vom fi mult mai drastici în ceea ce vor privi deciziile comisiilor. Nu știu dacă vom mai fi așa de iertători așa cum s-a întâmplat până acum. Cum mă aflu la ultimul mandat îmi doresc să văd o nouă față a fotbalului dâmbovițean. Mulțumesc tuturor celor care m-au votat, dar și celor care nu m-au votat. După cum s-a observat, alegerile s-au ținut precum la FRF. Venirea domnului președinte Răzvan Buleanu la alegeri a contat foarte mult pentru mine”, ne-a declarat Emil Tudor. În noua organigramă a AJF Dâmbovița, primul vicepreședinte va fi Florin Tuiu, iar al doilea va fi ales peste 30 de zile, într-o ședință a Adunării Generale. De asemenea, noii membri ai Comitetului Executiv sunt Gogu Bucurică, Vali Junghie (reprezentanți Liga a 4-a), Sandu Dragomir (Liga a 5-a), Dragomir Ionașcu (Liga a 6-a) și Ionel Pitaru (juniori).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!