Emil Tudor nu se teme! “Nu are de ce să-mi fie frică de contracandidații mei. Am încredere deplină în votul delegaților”

Publicitate

Ionuț Parghel
Emil Tudor nu are prea multe temeri în ceea ce privește noile alegeri pentru șefia AJF Dâmbovița. Actualul șef al forului județean consideră că are șansele lui pentru câștigarea unui nou mandat în fruntea fotbalului dâmbovițean.

Ajuns la 67 de ani, Emil Tudor a lăsat de înțeles că va candida pentru ultima dată pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița. Cum scrutinul din 26 aprilie bate la ușă, conducătorul fotbalului dâmbovițean și-a expus o parte din programul său pentru alegeri. “Nu are de ce să-mi fie frică de contracandidații mei. Alegerile sunt democratice și am încredere deplină în votul delegațiilor. De mâine tuturor delegațiilor și conducătorilor de club o să le prezint o platformă a programului meu pentru aceste alegeri. Ea va fi diferită diferită total în comparație cu cea din urmă cu patru ani. În ea va fi cuprinsă îmbunătățirea bazelor sportive și în special la Liga a 4-a.  De asemenea, ne dorim să îmbunătățim substanțial partea de IT din cadrul AJF, pentru a se vedea tot ce se petrece în asociație. De exemplu, un jucător cu dublă legitimare va ajunge să fie aflat imediat de toată lumea. Programul meu mai cuprinde îmbunătățirea arbitrajului, prin deschiderea și devoltarea mai multor școli în acest sens, în mai multe locații din județ. Ne dorim și mărirea lotului de arbitrii. Tot în programul meu va exista și modificări în structurile comisiilor, unde aici am ținut cont foarte mult de părerea delegațiilor”, ne-a declarat Emil Tudor. La alegerile din 26 aprilie, Emil Tudor îl va aștepta și pe Răzvan Burleanu, actualul șef al fotbalului românesc.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!