Emil Săndoi a pus gând rău echipei antrenate de Adi Mutu! “Sunt convins că vom scoate un rezultat pozitiv la Craiova”

Publicitate

Conducerea tehnică a Chindiei Târgoviște vizează o nouă victorie în campionat, după cea cu Dinamo, de săptămâna trecută. Emil Săndoi a pus gând rău lui FC U Craiova, formație antrenată de Adi Mutu. Sâmbătă seara, de la ora 18.30, pe arena “Ion Oblemenco”, Chindia îi va înfrunta pe olteni într-un joc ce va conta pentru etapa a 5-a a Ligii 1.

“Sunt convins că putem scoate un rezultat pozitiv la Craiova. Venim după o victorie de moral cu Dinamo, e important că am câștigat acest meci. Adversarul de sâmbătă, FCU Craiova, a adus jucători din campionate puternice, cu ștate vechi în Europa.

FCU este o echipă care poate să aspire la un loc în prima jumătate a clasamentului. Nu vom avea un joc ușor, dar cred că am câștigat la capitolul omogenitate, în stabilirea unor relații de joc, în evitarea greșelilor pe faza defensivă”, a precizat Emil Săndoi pentru site-ul clubului târgoviștean, cu două zile înainte de duelul de la Craiova.

După patru etape scurse din actual stagiune, Chindia se află pe locul 11, cu 6 puncte, iar Craiova ocupă locul 7, cu 6 puncte acumulate.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!