Emil Săndoi a pus eșecul Chindiei Târgoviște de la Arad pe seama absențelor din lot. “Am fost obligați să facem improvizații, iar acest lucru ne-a costat”

Publicitate

Chindia Târgoviște a înregistrat, sâmbătă după-amiază, a treia înfrângere în campionat, după ce s-a înclinat în partida cu UTA Arad, cu scorul de 0-1.

După eșecul cu arădenii, Chindia a căzut pe locul 7, cu 11 puncte acumulate, după 8 meciuri jucate. Conducerea echipei a pus înfrângerea suferită la Arad pe seama absențelor din lot.

“Am o doză de nemulțumire pentru condițiile în care am fost obligați să jucăm. Am avut absenți jucători infectați cu COVID și din rândul celor sub U21, dar și seniori, iar acest lucru s-a văzut în teren.

Am fost obligați să facem improvizații, care, la un moment dat, ne-au costat. Am avut jucători pe care am fost obligați să îi introducem pe posturi pe care nu au mai jucat aproape deloc, iar alții vin după perioade mari de inactivitate și aici mă refer la Cherchez, Diaz, Martac.

Totuși, am încercat să îi introduc pe parcurs, să schimbăm ceva, dar mă așteptam să fie greu și pentru ei, pentru că se pregătesc de puțin timp cu echipa. Nu au ritm de joc, antrenamentul e altceva, jocul altceva.

Cred că absențele pe care le-am avut avut astăzi și-au spus cuvântul în stabilirea rezultatului final și al jocului nostru”, a precizat Emil Săndoi la finalul întâlnirii cu UTA Arad.

Etapa viitoare, pe arena din Giurgiu, Chindia va înfrunta pe FCSB.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!