Emil Săndoi, nemulțumit după remiza dintre Chindia Târgoviște și Voluntari. “Cea mai clară ocazie de gol a fost de partea noastră”

Publicitate

Staff-ul tehnic al Chindiei Târgoviște a arătat nemulțumire după remiza cu FC Voluntari (0-0),ce a contat pentru etapa a 22-a a Ligii 1.

Nemulțumirea antrenorului Emil Săndoi a survenit din cauza faptului că elevii săi nu au reușit să introducă mingea în poartă, la cea mai mare ocazie a jocului, dar și din cauză că trei jucători târgovișteni  au părăsit terenul accidentați și astfel au devenit incerți pentru disputa cu CS Mioveni.

“Eram conștient că o să fie un meci foarte greu. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători cu experiență, care au jucat la un anumit nivel. Cred că am început ezitant, cu puțină teamă, apoi am intrat mai bine în joc. Cred că a fost un meci echilibrat.

Sunt nemulțumit, pentru că cea mai clară ocazie a jocului a fost de partea noastră. Popa a avut o intervenție incredibilă, nu știu câți portari ar fi reușit să scoată mingea aia. Este un portar foarte tânăr cu un potențial fantastic.

Până la urmă, cred că este un rezultat echitabil. Sunt îngrijorat pentru etapa următoare. Căpușă a ieșit accidentat, și Dulca, și Corbu avea unele probleme. Sperăm să-i recuperăm până la jocul următor” , a transmis Emil Săndoi, la finalul jocului cu Voluntari.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!