Emil Săndoi, înaintea meciului cu Voluntari: “Vom întâlni o echipă care joacă toate meciurile cu cuțitul la os”

Publicitate

Fotbaliștii Chindiei Târgoviște se pregătesc pentru meciul cu FC Voluntari, programat în etapa a 7-a a play-out-ului. Dâmbovitenii întâlnesc echipa din apropierea Bucureștiului, în deplasare, luni, de la ora 16.45.

Disputa dintre cele două formații se anunță una dificilă pentru ambele formații. Chindia vizează toate punctele pentru a-și consolida și mai mult locul din fruntea play-out-ului, iar ilfovenii țintesc victoria pentru a scăpa de zona fierbinte a clasamentului.

Înaintea jocului de luni, Chindia se află pe primul loc în play-off, cu 34 de puncte, iar Voluntari pe 8, cu 23 de puncte. Conducerea tehnică Chindiei este încrezătoare că roș-albaștrii pot obține un rezultat pozitiv împotriva adversarului din Voluntari.

“Vom întâlni o echipă care joacă toate meciurile cu cuțitul la os. Noi ne-am eliberat de această grijă, chiar ne gândeam cum să ne salvăm cât mai repede, dar asta nu înseamnă că nu vom încerca să obținem un rezultat pozitiv și să ne menținem pe locul pe care suntem acum. Vom trata jocurile rămase de jucat cu toată seriozitatea”, a precizat antrenorul Emil Săndoi, pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

Înaintea meciului cu FC Voluntari, Chindia îi are indisponibili pe apărătorul Andrei Pițian și pe portarul Marian Aioani, din cauza unor probleme medicale.

În meciurile din sezonul regular, Chindia a ieșit de fiecare dată victorioasă împotriva lui FC Voluntari.

Sursă foto: Chindia Târgoviște 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!