Emil Săndoi, înaintea duelului cu FC U Craiova: “Ne dorim cu toții să începem play-out-ul cu victorie”

Publicitate

Chindia Târgoviște este gata pentru primul meci din play-out-ul Ligii 1. Mâine după-amiază, de  la ora 17.30, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, dâmbovițenii vor întâlni pe FC U Craiova. Disputa va fi una extrem de grea pentru târgovișteni. Chiar dacă jocul se anunță unul infernal pentru roș-albaștri, conducerea tehnică a Chindiei este încrezătoare că Florea et comp. pot atinge un rezultat pozitiv împotriva craiovenilor.

“Întâlnim un adversar care a demonstrat că are jucători de calitate. FCU Craiova vine după multe rezultate pozitive în ultimele etape. Suntem conștienți că este o partidă deosebit de dificilă. Punctele sunt foarte importante, deja am intrat în linie dreaptă. Trebuie să tratăm cu maximă seriozitate fiecare dintre cele nouă jocuri rămase.

Ne dorim cu toții să începem play-out-ul cu victorie. Și jucătorii sunt capacitați la importanța acestei partide. Va trebui să fim disciplinați și să nu facem greșeli. Pe faza de atac trebuie să ne dezvoltăm mult mai rapid decât am făcut-o în ultima perioadă. Din punctul meu de vedere, echipa este pe o pantă ascendentă. Sper să afirmăm lucrul acesta și după meciul de sâmbătă”, a precizat Emil Săndoi, pentru site-ul clubului târgoviștean.

În ultimele două jocuri, Chindia a ieșit de fiecare dată victorioasă: 4-0 cu Gaz Metan Mediaș și 1-0 cu UTA Arad.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!