Emil Săndoi, extrem de nervos după remiza cu Botoșani. “Suntem de nerecunoscut uneori în repriza a doua”

3
Publicitate

Remiza înregistrată de Chindia Târgoviște în disputa cu FC Botoșani (1-1) a nemulțumit aproape în totalitate conducerea tehnică a formației dâmbovițene. Emil Săndoi a tunat și fulgerat după cel de-al 11-lea rezultat de egalitate înregistrat de echipa sa în acest sezon, atât la arbitri, cât și la elevii săi.

Cum Chindia a deschis scorul în debutul întâlnirii și a irosit mai multe ocazii de gol în prima parte a întâlnirii, tehnicianul a sperat că formația condusă de el poate obține un succes împotriva moldovenilor. Totodată, Emil Săndoi a fost acid și la adresa arbitrilor, care în primule minute ale întâlnirii au refuzat să acorde un penalty Chindiei.

“Am mai văzut acest scenariu. A fost o primă repriză bună a noastră și o a doua în care am fost egalați și după ne-am pierdut. Am luat golul pe o greșeală gravă în defensivă din cauza unui jucător. Înțeleg dacă adversarul ar fi driblat, dar să-i dai poarta, să te elimini singur?

N-aș vrea să dau verdicte, dar e posibil să fi avut o lovitură de la 11 metri. Cred că e fault clar, Florea i-a luat fața adversarului, câștigase poziția. Poate dacă ni se acorda lovitura de pedeapsă, s-ar  fi schimbat cursul jocului. Ați văzut statisticile. Da, cred că suntem cea mai dezavantajată echipă.

Și noi suntem de nerecunoscut uneori în repriza a doua, nu mai respectăm principii care sunt clare. Dacă acum suntem în prima parte a campionatului, după fiecare partidă, greșeală, poate fi decisivă”, a precizat Emil Săndoi, după remiza cu FC Botoșani, potrivit propsport.ro.

Sursă foto: Facebook AFC Chindia Oficial

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!