Emil Săndoi, extrem de nervos după înfrângerea cu FCSB! “Nu am reușit să depășim condiția de echipă mică. Ne-am speriat de rezultatul de la pauză”

Publicitate

Conducerea tehnică a Chindiei Târgoviște a fost extrem de nervoasă după înfrângerea cu FCSB. În disputa cu bucureștenii, ce a contat pentru etapa a 26-a, Chindia a cedat cu 2-3, după ce la pauză a condus cu 2-0.

Nervozitatea arătată de tehnicianul Emil Săndoi a survenit după ce echipa sa a jucat mai bine, dar la final nu a putut obține niciun punct. Antrenorul a transmis că în disputa cu FCSB echipa sa nu și-a depășit condiția de echipă mică.

“Am făcut o primă repriză foarte bună, am respectat tot ce stabilisem. Am fost o echipă care a stat bine în teren. Nici adversarul nu și-a creat ocazii, am și înscris de două ori.

În a doua repriză am fost de nerecunoscut. Nu sunt atât de supărat pe rezultat, ci pentru că nu am reușit să ne depășim condiția de echipă mică. Efectiv, ne-am speriat de rezultatul de la pauză, asta le spuneam și jucătorilor.

Se întâmplă, dar nu am crezut niciodată că o să conducem cu 2-0 și să fim întorși, indiferent că e FCSB sau altă echipă. Au jucători de calitate, dar am mai jucat cu ei și am stat bine în teren, dar azi ne-am brumburit, am făcut greșeli de poziționare pe care le tot lucrăm de un an și jumătate.

Nu dau nume, că sunt jucătorii mei. Chiar dacă greșesc, e problema noastră, discutăm în vestiar, nu vreau să le afectez moralul. Asta am și încercat, să intrăm în repriza a doua ca și cum ar fi 0-0, cu aceleași principii ca în prima repriză, în niciun caz nu le-am spus să se retragă. Am luat gol foarte repede, în debutul reprizei a doua.

Trebuia să ieșim mai repede la întâmpinare, să-i blocăm, să fim mai reactivi și în poartă, la toate golurile primite. Asta mă deranjează cel mai mult, că parcă n-am crezut într-un rezultat pozitiv, lucru care nu trebuia să se întâmple, avem principii, organizare clară și trebuie respectate din primul până în ultimul minut”, a transmis extrem de nervos Emil Săndoi, la finalul meciului cu FCSB.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!