Emil Săndoi după succesul cu Universitatea Craiova: “A fost o victorie meritată”

Publicitate

Chindia Târgoviște este performera etapei a 10-a după ce a  învins pe Universitatea Craiova, liderul campionatului, cu scorul de 1-0. În disputa cu oltenii, reușita câștigătoare a fost semnată de Daniel Popa, dintr-o lovitură de la 11 metri, în prima repriză.

Succesul din Bănie a bucurat extrem de mult conducerea tehnică a Chindiei. Antrenorul principal, Emil Săndoi a transmis la finalul întâlnirii că echipa sa a meritat din plin toate cele trei puncte. Mai mult de atât, tehnicianul s-a arătat dispus să revină la Universitatea, prima sa iubire.

“A fost o victorie meritată, am avut ocazii foarte mari de a înscrie și Craiova a avut ocazii, dar dacă stau să mă gândesc Neguț și Dumitrașcu au avut ocazii foarte mari. A fost un joc spectaculos, jucăm ofensiv când putem.

N-a fost ușor, ne-am confruntat și cu probleme mari, COVID, ne-au lipsit jucători 3 etape. Am reușit să le depășim, până acum n-am avut o bancă numeroasă, noi am făcut schimbări doar obligați sau pe final de meci, știam că pe bancă nu avem jucători pregătiți fizic și mental. Azi l-am introdus pe Costea pentru a intra în angrenajul echipei și a câștiga încredere.

 Emil Săndoi, dispus să revină la Craiova

Încercăm să profităm de această întrerupere, ne așteaptă un campionat foarte greu în care fiecare meci se joacă. Noi suntem o echipă care abia s-a salvat de la retrogradare, iar Craiova se bate la titlu.

Azi au fost două echipe cu obiective diferite. Craiova îşi propune câştigarea titlului. Până în acest moment, nu pot spune că nu sunt mulţumit. Depinde de cum merg lucrurile.

Azi, cu un ochi plâng şi cu altul râd. Nu am fost un jucător oarecare aici. Am 15 campionate jucate, unul câştigat, cupe, şi încerc mereu să reprezint, pe lângă clubul Chindia, şi Universitatea Craiova. În fotbal e posibil orice. Dacă ar fi dorinţa… Nu ar fi numai a mea. Orice jucător de aici îşi doreşte să fie în cadrul clubului”, a declarat Emil Săndoi, după meciul cu Universitatea Craiova.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!