Emil Săndoi, după succesul cu Dinamo: “Unul dintre cele mai bune jocuri de până acum. A fost o victorie meritată”

Publicitate

Chindia Târgoviște a devenit o adevărată sperietoare pentru Dinamo București după ce a răpus-o pentru a treia oară dintr-un total de patru meciuri susținute în Liga 1. Aseară, în Ștefan cel Mare, dâmbovițenii și-au dovedit încă o dată superioritatea și au trecut de “câini” cu 1-0, grație reușitei semnate de Valmir Berisha, în actul secund al întâlnirii.

Succesul obținut în “Groapă” de roș-albaștrii a mulțumit din plin conducerea tehnică a Chindiei.

“ Cred că am demonstrat că suntem o echipă disciplinată. O echipă care și-a creat ocazii de gol. Cred că a fost o victorie meritată dacă ne gândim la joc. Încă o dată vreau să îi felicit pe băieți, pentru că au conștientizat că numai cu muncă, cu antrenamente, cu sacrificiu se pot face rezultate. Altfel, totul este întâmplător.

Să vă spun sincer, eu mă așteptam să fie chiar mai rău terenul azi, am declarat  și înainte de meci, cred că totuși terenul azi, am declarat și înainte de meci, cred că totuși terenul a fost destul de bun, nu a fost înghețat, s-a putut sta pe picioare, am abordat bine această partidă, n-am făcut greșeli pe faza defensivă.

L-aș evidenția pe Daniel Popa, a făcut o partidă bună, exceptând ocazia singur cu portarul, e greu să o uit, oricum nu o să o uit, puteam să facem diferența de atunci, dar și ceilalți jucători. ..și Aioani în poartă, linia de patru fundași, nu știu Dinamo să fi avut vreo ocazie de joc.

La fel Dulca, Rață…eu zic că a fost o partidă bună. Nu știu dacă a fost cea mai bună partidă din acest sezon, mi-e greu să trec în revistă toate jocurile pe care le-am disputat, dar poate fi una dintre cele mai bune pe care le-am avut”, a precizat tehnicianul Chindiei, Emil Săndoi, la finalul întâlnirii cu Dinamo.

După succesul cu Dinamo, Chindia a urcat din nou pe loc de play-off. În urma a 17 jocuri disputate, târgoviștenii ocupă locul 6, cu 24 de puncte acumulate.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!