Emil Săndoi, după primul punct obținut în campionat: “Mi-aș fi dorit toate cele trei puncte cu Sepsi”

Publicitate

Chindia Târgoviște a obținut luni seara primul punct în actuala stagiune a Ligii 1, după ce a terminat 1-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pe stadionul din Buzău. Cum a irosit mai multe ocazii importante de gol pe durata întâlnirii, conducerea tehnică a roș-albaștrilor și-ar fi dorit toate cele trei puncte puse în joc. Totodată, antrenorul Emil Săndoi a transmis la finalul întâlnirii de pe arena “Gloria” că Sepsi este una dintre cele mai puternice echipe din campionat.

“Am întâlnit o echipă foarte bună și o să vă convingeți pe parcursul campionatului, una dintre cele mai bune din campionat, cu un lot foarte valoros. Mi-aș fi dorit toate cele trei puncte, dar trebuie să ne mulțumim cu unul, e un punct muncit, de moral. Avem un început teribil de campionat. Am primit gol pe o greșeală copilărească, dar e bine că am revenit și în final am fost foarte aproape de victorie. Mai sunt niște reglaje pe care trebuie să le facem”, a precizat Emil Săndoi, la finalul întâlnirii cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Următorii adversari ai Chindiei în campionat vor fi CFR Cluj (31 iulie, ora 22.00, în deplasare) și Dinamo București (9 august, ora 21.30, la Buzău).

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!