Emil Săndoi, după înfrângerea cu Rapid București: “E un lucru care mă îngrijorează”

Publicitate

Chindia Târgoviște a ratat startul în noul sezon al Ligii 1. Duminică seara, pe Arena Națională, dâmbovițenii au pierdut cu 0-1 meciul cu Rapid București, programat în prima etapă a campionatului.

La finalul întâlnirii cu “feroviarii”, conducerea tehnică a Chindiei a scos în evidență un lucru îngrijorător. Emil Săndoi a a precizat că banca formației târgoviștene este una destul de scurtă, iar acest lucru îi oferă anumite frisoane în noul campionat.

“O echipă care a fost purtată spre victorie de către spectatori. Au creat o atmosferă fantastică și au susținut echipa pe întreaga durată a partidei, au venit în număr mare la stadion. Nici noi n-am știut să ne descurcăm în condițiile astea și am făcut greșeli de poziționare, unele greșeli pe care în condiții normale nu trebuia să le facem. Poate și datorită faptului că am jucat de foarte mult timp fără spectatori, nici indicațiile nu pot fi transmise de pe margine, e mai greu ca jucătorii să înțeleagă.

Trebuie să recunosc că avem o bancă destul de scurtă, e un lucru care mă îngrijorează. E adevărat, să iei un astfel de gol de cascadorii râsului, o minge pe care vrei să o degajezi, ai 100 de alte posibilități și treci în contră când când adversarul bagă o alunecare, e un gol ciudat, un gol cum rar se vede pe terenurile de fotbal. Ca joc, victoria Rapidului e meritată, au făcut niște transferuri foarte importante, și din punct de vedere fizic au stat bine, o experiență deosebită. Publicul i-a dus spre victorie”, a precizat Emil Săndoi la finalul întâlnirii cu Rapid București.

Sursă foto: Chindia Târgoviște 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!