Emil Săndoi după eșecul cu Hermannstadt: “Am plătit tribut lipsei de experiență. Am făcut niște greșeli, câteva cadouri”

Publicitate

Chindia Târgoviște a înregistrat, vineri după-amiază, a doua înfrângere în actuala stagiune a Ligii 1. În disputa cu Hermannstadt, dâmbovițenii au cedat cu 1-3, chiar dacă ei au reușit să deschidă scorul prin Popa, în primele zece minute ale întâlnirii.

După eșecul cu sibienii, conducerea tehnică a Chindiei a evidențiat lipsa de experiență a jucătorilor. De asemenea, la finalul partidei cu Hermannstadt, antrenorul Emil Săndoi a vorbit și despre arbitraj, dar și despre meciul viitor al Chindiei, pe care îl va susține împotriva campioanei CFR Cluj.

“Am plătit tribut lipsei de experiență, de omogenitate. Avem destul de mulți jucători tineri în echipă, poate nu avem un ritm de joc la nivelul la care dorim și am făcut niște greșeli mari, câteva cadouri. În rest, a fost un joc echilibrat, ei au înscris dintr-un penalty, iar golul trei l-am făcut noi cadou. Am avut și noi ocazii mari, Popa a avut o situație de singurul cu portarul, Yameogo la fel.

Ne așteptam că vor veni și astfel de zile, poate că e normal să existe niște fluctuați. Îmi pare rău pentru efortul pe care l-au depus băieții. Atunci când faci cadouri, o echipă bună te taxează.

E târziu să vorbim de arbitraj, aș putea să spun că la Neguț se putea acorda penalty, dar asta a fost decizia arbitrului, degeaba mai comentăm acum.

Știm că întâlnim o echipă cu jucători cu mare experiență. Eu sper să câștigăm ceva de la joc la joc. Sperăm să progresăm. Va fi o partidă dificilă, dar în fotbal nu se știe niciodată, totul se joacă, uitați cum ne-a întors pe noi Sibiul, astăzi”, a precizat Emil Săndoi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!