Emil Săndoi, după eșecul cu FCSB. “Dacă am fi rămas 11 contra 11, poate rezultatul nu ar fi fost cel de pe tabelă”

Publicitate

Chindia Târgoviște a pierdut în extremis meciul cu FCSB, 0-1, susținut vineri seara pe arena “Ilie Oană” din Ploiești. Bucureștenii s-au impus în disputa cu dâmbovițenii printr-un gol înscris în prelungirile întâlnirii, după un penalty oferit în urma unui henț al lui Iacob în careu. Mai mult de atât, Chindia a început meciul în dezavantaj, după ce a rămas în inferioritate numerică încă din minutul 8, după eliminarea lui  Kocic, pentru o intrare dură la Crețu.

La finalul întâlnirii cu FCSB, antrenorul Chindiei, i-a acuzat în termeni duri pe bucureșteni de lipsă de fair-play, dar în același timp, acesta a transmis eliminarea lui Kocic nu a fost una corectă.

Ce să facem când jucăm în 10 oameni din minutul 8? Amintiți-vă câte acțiuni ofensive am avut în 10 oameni! Nu cred că putem fi acuzați de antijoc. Că ne urmărim interesul, da. Din punctul meu de vedere, i-am felicitat pe jucătorii mei pentru dorința de care au dat dovadă, pentru modul în care au stat pe teren și jocul prestat.

Dacă am fi rămas 11 contra 11, poate rezultatul nu ar fi fost cel de pe tabelă. În momentul în care ai parte de un asemenea dezechilibru, nu e fair-play. Nu pot să-i felicit pe cei de la FCSB, cu noi jucând în 10 oameni nu știu dacă au avut ocazii clare, și noi am demonstrat că suntem periculoși. Eu îi felicit pe jucătorii mei. E o lipsă totală de fair-play. În repriza a doua, când aveam un jucător căzut, s-a aruncat mingea în aut, apoi a fost repusă în joc, dar nu ne-a fost dată. Îi felicit și apreciez pe Edi Iordănescu, dar pe jucătorii de la FCSB nu îi felicit. Era mingea noastră, așa se procedează peste tot”, a transmis Emil Săndoi după duelul cu FCSB.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!