Emil Săndoi, după eșecul cu FC Botoșani: „Am reușit să ne subordonăm adversarul în multe momente. Meritam victoria”

Publicitate

Chindia Târgoviște a suferit, vineri după-amiază, cea de-a treia înfrângere din play-out. La Ploiești, dâmbovițenii au fost depășiți de FC Botoșani cu 2-1, după ce târgoviștenii au condus cu 1-0, după reușita lui Nasser Chamed.

Conducerea tehnică a transmis la finalul întâlnirii că rezultatul înregistrat pe arena “Ilie Oană” nu este conform cu realitatea, iar târgoviștenii meritau victoria.

”Avem un an de zile aproape de când n-am mai luat gol din faze fixe. Ne-am pregătit bine, dar jocul greșeala așteaptă. Aveam un marcaj fix, știam că Papa vine pe scurt, am pierdut marcajul, a fost importantă și devierea, a venit exact unde nu trebuia pentru noi.

Ăsta este fotbalul, îmi pare rău, pentru că nu am făcut o partidă proastă, din contră. Am reușit să ne subordonăm adversarul în multe momente ale partidei. Probabil că această schimbare de strategie pe care o avem ne-a debusolat puțin.

Mai sunt jocuri, nu se știe nimic. Este un program greu, la fel cum au și celelalte echipe. Am ratat azi un pas important pe care puteam să-l facem. Am fi meritat victoria”, a precizat antrenorul Emil Săndoi, după încheierea jocului de la Ploiești.

Etapa viitoare, Chindia va evolua în compania celor de la UTA Arad, într-un în care este obligată să câștige pentru a mai spera că poate depăși zona locurilor de baraj până la finalul play-out-ului.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!