Emil Săndoi, după eliminarea Chindiei Târgoviște din Cupa României. “Din păcate, realizările nu au fost deosebite”

Publicitate

Chindia Târgoviște a părăsit Cupa României după ce a fost învinsă, marți seara, de Universitatea Craiova, în faza sferturilor de finală.

În disputa cu oltenii, echipa târgovișteană s-a înclinat cu 0-1, după un gol marcat de Cîmpanu, în prima repriză a întâlnirii.

Conducerea tehnică a Chindiei și-ar fi dorit ca roș-albaștrii să aibă parte și în Cupă de un rezultat pozitiv împotriva Universității, așa cum observat în campionat. La finalul jocului cu oltenii, antrenorul Emil Săndoi a criticat greșelile comise de elevii săi împotriva oltenilor.

„Îmi doream și azi un rezultat pozitiv, dar nu a fost să fie, din păcate. Am avut o bară la 0-0, iar apoi am făcut cadou acel gol. Totuși, e inadmisibil să faci o așa preluare în careu, sub presiune. E inacceptabil la nivelul Ligii 1.

Ne-am pierdut puțin după aceea, mai ales că am încercat să menajem o serie de jucători. În a doua repriză, Craiova a gestionat bine rezultatul, a avut posesie bună, ei au jucători de mare calitate. A fost bara lui Tudorie și în rest au existat câteva oportunități, nu foarte clare.

Era normal să ne gândim și la etapa de vineri, dar nu înseamnă că azi nu ne-am dorit victoria. Am mizat pe sacrificiul unor fotbaliști care au jucat mai puțin până acum. Din păcate, realizările n-au fost deosebite.

Craiova este sufletul meu și cred că și eu sunt parte din sufletul Craiovei. În viață e posibil orice”, a spus Emil  Săndoi, la finalul meciului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!