Emil Săndoi cere jucătorilor săi să rămână cu picioarele pe pământ după ce Târgoviștea a urcat pe loc de play-off. “Obiectivul nostru rămâne în continuare salvarea de la retrogradare”

Publicitate

Chindia Târgoviște se prezintă din în ce mai bine în Liga 1. Sâmbătă  după-amiază, dâmbovițenii au făcut un nou meci bun și au trecut de Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 1-0. Singura reușită a partidei a fost semnată de Florea, în minutul 47.

Pentru târgovișteni, victoria de ieri a fost a treia din actualul sezon, după cele cu Dinamo și Botoșani. Mai mult de atât, după disputa cu “găzarii”, târgoviștenii au ajuns la al treilea joc consecutiv în care nu au cunoscut gustul eșecului. Succesul cu Gaz Metan a urcat Chindia pe loc de play-off, iar într-un clasament intermediar la etapei, Târgoviștea se află pe locul 5, cu 11 puncte acumulate.

Chiar dacă formația târgovișteană se află pe val, conducerea tehnică atrage atenția roș-albatrilor și transmite că, în continuare, obiectivul echipei rămâne salvarea de la retrogradare.

„Vreau să îi felicit pe toți băieții noștri pentru rezultatul de astăzi și pentru disciplina de care au dat dovadă și în 11 contra 11 și în 10 contra 11 și pentru sacrificiul pe care l-au demonstrat din momentul în care am rămas în 10 oameni. Este o victorie meritată, chiar dacă Mediașul a dominat teritorial, având în vedere condițiile în care s-a desfășurat repriza a doua.

Ne-am confruntat cu niște probleme incredibile. S-a întrerupt campionatul, am stabilit o strategie pentru această perioadă, cu două-trei zile înainte de meci ne-am trezit cu infectări cu COVID-19, ne-au lipsit alți jucători accidentați, iar alții reveniți după accidentări au stat pe banca de rezerve. Am fost obligați să improvizăm, pe final am jucat cu un atacant pe postul de mijlocaș central.

“Trebuie să fim realiști, obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare. Vrem să obținem rezultate pozitive în continuare. Avem un program încărcat, jucăm la UTA, o echipă omogenă, după aceea întâlnim FCSB”, a precizat antrenorul Emil Săndoi, la finalul întâlnirii cu Gaz Metan Mediaș.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște  

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!