Emil Săndoi cere întăriri la Chindia Târgoviște! “Trebuie să facem câteva mutări cât mai repede. Ne așteaptă un campionat greu”

Publicitate

Fotbaliștii Chindiei Târgoviște au revenit, luni, la antrenamente după o vacanță de două săptămâni și jumătate. Reunirea lotului a avut loc la baza sportivă de la Aninoasa, locație, unde, dâmbovițenii se vor pregăti timp de 14 zile.

În schimb, în perioada 28 iunie- 9 iulie, elevii lui Emil Săndoi vor efectua un cantonament centralizat la Săcele. Până la plecarea în stagiul de pregătire centralizată, formația dâmbovițeană încearcă să achiziționeze câțiva jucători, doriți cu insistență de conducerea tehnică.

“Trebuie să ne pregătim foarte bine în această perioadă și să facem câteva mutări cât mai repede, pentru ca jucătorii să aibă timp să se integreze în lot. Sunt conștient că va fi foarte greu, dar îmi doresc să rămânem echipa care în sezonul anterior și-a depășit condiția și a avut constanță în evoluții. Am pierdut doi jucători care au crescut în ultima perioadă la Târgoviște, sub îndrumarea noastră. A fost alegerea lor.

Sper să menținem fotbaliștii care au evoluat mai mult în stagiunea trecută. Ar fi un pas înainte, am reuși să gestionăm altfel situația. Urmează un campionat foarte greu, a promovat Rapidul, Craiova are două echipe în Liga I.

Ne vom antrena acasă în primele două săptămâni. Încercăm să aducem cât mai repede câțiva jucători. Apoi va urma un stagiu de pregătire în zona Brașovului, unde avem deja perfectate meciuri amicale. După aceea vom intra în cicul săptămânal, de dinaintea începerii campionatului”, a precizat Emil Săndoi pentru site-ul clubului târgoviștean, la reunirea lotului.

În stagiul de pregătire de la Săcele, Chindia are programare trei meciuri amicale, în compania unor adversari precum FCSB, Viitorul și Petrolul Ploiești.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!