Elevul găeștean Laurențiu Andrei Radu, medaliat cu aur la Campionatul Internațional de Robotică din Rusia a fost premiat de Primăria Orașului Găești

Publicitate

Elevul găeștean Laurențiu Andrei Radu a fost premiat, vineri, de Primăria Orașului Găești pentru deosebita performanță obținută în Rusia, la Campionatul Internațional de Robotică “FTC Russia 2021”, desfășurat în perioada 23-25 aprilie. La acest concurs, echipa de robotică a României, în care s-a regăsit și elevul Colegiului Național “Vladimir Streinu” din Găești a câștigat aurul.

“Am avut onoarea să premiez pe Radu Andrei Laurențiu, elev la Colegiul Național “Vladimir Streinu”, component al echipei naționale de robotică, care a obținut medalia de aur la Campionatul Internațional Rusia 2021. Îl felicit, îi urez succes în continuare și le mulțumesc părinților, cât și cadrelor didactice care l-au susținut”, a transmis Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

La Colegiul Național “Vladimir Streinu”, Andrei este elev în clasa a XI-a și este pregătit de profesorul Cristian Șerbănescu, cel care a pus bazele unui performant Club de Robotică la CNVS.

Echipa de robotică a României AutoVortex medaliată cu aur la Campionatul Internațional din Rusia a fost alcătuită din: Andrei Laurențiu Radu (clasa a XI-a), Dimitrie Cudrici (clasa a XI-a), Răzvan Boabeș (clasa a IX-a), Andrei Dunuță (clasa a X-a), Ștefan Caraenache (clasa a IX-a), Theodor Vasile (clasa a VII-a), Ana Lipianu (clasa a XII-a), Carina Grec (clasa a XI-a), Răzvan Milea (clasa a IX-a), Catrinel Amariei (clasa a XI-a), Luca Rusu (clasa a IX-a) și Radu Ungureanu (clasa a X-a).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!