Elevii Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” Târgoviște reprezintă județul Dâmbovița la Olimpiada Națională de Interpretare de la Timișoara

215

Patru dintre elevii Liceului din Târgoviște participă la Olimpiada Națională de Interpretare (cls. IX-XII) care se desfășoară la Timișoara, în perioada 20-23 aprilie 2022.

Este vorba despre Robert Nițu (percuție), Theodora Stroe (vioară), Sara Bărbuță (pian) și Oana Ghimpu (teorie muzicală), elevi care au fost îndrumați de profesorii: Rareș Hoțescu (percuție), Ioana Andreea Mihai Hrior (vioară), George Rizea (pian), Andrei Georgescu (corepetiție), Maria Iancu (teorie muzicală).

În perioada 18 – 30 aprilie 2022, la Timişoara se vor desfăşura patru Olimpiade Naţionale de Arte: Olimpiada Naţională de Interpretare Vocală, Instrumentală și Studii Teoretice Muzicale, Olimpiada Naţională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artelor, Olimpiada Naţională de Coregrafie şi Olimpiada Naţională de Arta Actorului.

La aceste patru competiții participă peste 1200 de elevi din România.

Olimpiada Naţională este „concursul suprem” la care aspiră fiecare elev din învăţământul vocaţional-artistic, fiind o bucurie pentru cei din domeniu reluarea în format fizic a acestei competiţii!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!