Elevii absolvenți ai clasei a VIII-a au aflat astăzi la ce liceu au fost repartizați! În Dâmbovița au fost repartizați 2 080 de elevi în învățământul liceal de stat

Publicitate

Ministerul Educaţiei a publicat astăzi, 24 iulie, ora 10:00, pe site-ul destinat acestor informații rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a. În județul Dâmbovița au fost repartizați 2 080 de elevi în învățământul liceal de stat (100% din totalul elevilor cu opțiuni completate).

Dintre aceștia au fost admiși: 284 de elevi la specializări vocaţionale, 35 de elevi pe locurile speciale, rezervate candidaţilor de etnie romă, 14 elevi pe locuri speciale, rezervate candidaților cu CES, potrivit unui comunicat IȘJ Dâmbovița.

Alți 406 elevi s-au înscris pe locurile alocate rutelor de școlarizare în învățământul profesional.

Elevii, acum de liceu, își vor depune în perioada 25-28 iulie, dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși.

A  doua etapă de repartizare computerizată se va desfășura în perioada 29 iulie – 5 august, pentru candidații care nu au participat în prima etapă de admitere. Completarea opțiunilor în fișe se realizează la unitatea de învățământ sau prin formular transmis electronic. Pentru această etapă sunt disponibile 354 locuri.

Repartizarea computerizată a acestor elevi va avea loc în data de 6 august, iar comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în a doua etapă a admiterii în învățământul liceal de stat se va face conform procedurii stabilite de Comisia națională de admitere.

În intervalul 9 – 11 august, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după cele două etape de repartizare computerizată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!