Elevi olimpici, în Tabără la Peștera Ialomiței

Publicitate

15 elevi dâmbovițeni, care au obținut premii importante la Olimpiadele și Concursurile naționale din acest an școlar, s-au aflat în perioada 17-19 iulie într-o tabără de vară la Centrul Misionar al Arhiepiscopiei Târgoviștei de la Mănăstirea Peștera Ialomiței.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, programul taberei s-a desfășurat sub îndrumarea preotului prof. Marian Dobrescu, coordonator al activităților catehetice cu tinerii la nivel eparhial, și a inclus: drumeții montane la monumentele naturale ale Bucegilor – Peștera Ialomiței, Sfinxul și Babele, jocuri și concursuri de cultură generală, de abilități practice, activități recreative în aer liber, dar și momente duhovnicești care să susțină formarea tinerilor în spiritul valorilor creștine autentice.

În perioada 15-17 iulie, în aceeași locație, a fost organizată o altă tabără de vară, oferită celor 30 de tineri de la Parohia Gheboaia, din Protoieria Târgoviște Sud, câștigători ai etapei eparhiale a Concursului Național Catehetic „Hristos, sufletul satului meu”, organizat în Patriarhia Română, prin Proiectului Național anual pentru tineret, denumit ”Hristos împărtășit copiilor”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!