Elev reținut de polițiști după ce a bătut doi profesori! E anchetă mare într-un liceu din România

Publicitate

Totul a început când poliția Municipiului Adjud a fost sezisată de către un profesor pentru faptul că un elev din clasa a X-a, în vârstă de 17 ani, de la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Balș” l-a lovit în zona spatelui, iar un alt cadru didactic a fost lovit în zona feței de același adolescent.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au dus la liceul cu pricina și în urma constatării faptelor au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a două  infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, scrie ziaruldevrancea.ro.

Adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore. Din declarațiile celor apropiați, tânărul este cunoscut pentru problemele de comportament pe care le are, manifestând deseori un temperament agresiv.

De asemenea, agresiunea a fost înregistrată inclusiv de camerele de supraveghere montate în cadrul Colegiului Tehnic ”Gheorghe Balș”. Elevul l-a lovit cu piciorul în spate pe directorul instituție de învățământ, iar apoi și pe un profesor cu pumnul în față, după ce acesta ar fi intervenit în apărarea directorului, scrie ziaruldevrancea.ro.

În acest moment cercetările au fost preluate de IPJ Vrancea, sub coordonarea unui procuror, urmând să se stabilească măsurile care sunt necesare în astfel de situații.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!