Ei sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Dâmbovița!

Publicitate

Social-democrații Luciana Cristea și Antonel Jîjîie sunt de vineri, 6 noiembrie, noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Dâmbovița, aceștia urmând să-l secondeze la conducerea instituției pe președintele Corneliu Ștefan.

Cei doi au fost aleși în ședința de constituire a deliberativului județean care a avut loc astăzi.

“Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița este, de astăzi, în formație completă. Îi voi avea alături de mine, ca vicepreședinți, în următorii patru ani, pe Luciana Cristea și Antonel Jîjîie. Consilierii județeni dâmbovițeni le-au acordat toată încrederea, profesionalismul și pregătirea lor fiind cele mai importante atuuri pentru care au fost aleși. Luciana Cristea are experiență în această funcție, iar Antonel Jîjîie este unul dintre cei mai buni oameni pe care îi are și i-a avut administrația județului Dâmbovița. Sunt convins că împreună vom face treabă bună, iar Dâmbovița va avea doar de câștigat cu echipa aflată, de astăzi, la conducerea Conisiliului Județean”, a transmis președintele CȘ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, după alegerea celor doi vicepreședinți.

Luciana Cristea (20 voturi pentru și 14 împotrivă) a fost și în mandatul trecut vicepreședinte al CJ Dâmbovița, iar Antonel Jîjîie (19 voturi pentru și 16 voturi împotrivă) a fost prefect al județului Dâmbovița până la sfârșitul anului trecut.

Consilierii județeni propuși au fost Luciana Cristea, Florina Mureșan și Antonel Jîjîie.

Tot astăzi au depus jurământul consilierii declarați aleși ale căror mandate au fost validate de Tribunalul Dâmbovița, și anume: Dinu Marian, din partea PSD (absent motivat la ședința de constituire), Craiu Alexandru Cătălin, supleant din partea PSD, Dumitru Georgeta Irena și Mureșan Florina Ramona, supleanți din partea PRO România.

Pentru mandatul 2020 – 2024, Consiliul Județean Dâmbovița este format din 35 de membri: 34 de consilieri județeni, plus președintele Corneliu Ștefan, ales uninominal.

În cadrul aceleiași întâlniri, a fost hotărâtă componența comisiilor de specialitate a CJD, prilej cu care președintele Corneliu Ștefan a propus ca numărul de comisii să fie zece, adică același cu cel din Parlamentul României și Parlamentul European, iar fiecare consilier județean să fie membru al uneia dintre acestea

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!