Ediția din acest an a Cupei Cartierelor se anunță a fi una incendiară la Complexul Turistic de Natație

Publicitate

Ediția din acest an a Cupei Cartierelor la fotbal se anunță a fi una incendiară! Lupta pentru trofeu va fi accerbă încă de la primul fluier. În acest an, Cupa Cartierelor presupune implicarea tuturor microraioanelor din Târgoviște, într-o competiție sportivă de fotbal pe teren redus. Pentru ediția 2019 a fost lansată o platformă online dedicată întrecerii, ce are ca organizator Primăria Municipiului Târgoviște.

Cupa Cartierelor presupune anul acesta o formulă competițională în care se regăsesc 16 echipe, ce vor fi implicate timp de șapte zile (2-7 septembrie), în cea mai spectaculoasă ediție, la Complexul Turistic de Natație. Toți participanții vor fi înregistrați electronic, iar echipele participate vor fi: Micro 2, Micro 3, Micro 4, Centru,  Micro 5, Micro 6, Micro 9, Micro 11, Micro 12, Aleea Trandafirilor, CFR, Matei Voievod, Priseaca, Laminorului, Suseni și Prepeleac.

Eveniment din cadrul Zilelor Cetății, acesta își propune să reunească toate cartierele municipiului, într-un context competițional la cele mai înalte standarde. Cum fotbalul reprezintă un vehicul generos la nivelul comunității, organizatorii au convingerea că noul concept va stimula să participe un număr record de echipe, pentru că și fondul de premiere este unul record.

Înscrierea echipelor la turneu se face în perioada 5-25 august, iar tragerea la sorți a meciurilor pe 28 august. La fel ca și anii trecuți, va exista un meci al vedetelor, unde se vor înfrunta echipele Consiliului Local Municipal Târgoviște și Petrolul Ploiești. În formația prahoveană vor predomina mulți jucători care au câștigat Cupa României în anul 1995, după o finală memorabilă cu Rapid București, decisă la loviturile de departajare.

Pe de altă parte, pe durata Cupei Cartierelor din acest an, terenurile pe care se vor juca meciurile vor purta numele regretaților Bogdan Liță și Cristian Igescu, fotbaliști simbol ai superbei generații din anii ’90, cunoscută ca “Micul Ajax”, târgovișteni crescuți în cartierele urbei noastre.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!