Echipa de volei feminin CSM Târgoviște își consolidează lotul de jucătoare! Rodica Buterez și Mihaela Pamfil continuă la Turnul Chindiei și în noul sezon

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște începe să-și consolideze lotul de jucătoare pentru noul sezon competițional. Pentru început, campioana României a prelungit înțelegerile contractuale la doua jucătoare. Astfel, în stagiunea 2021-2022 a Diviziei A1, Rodica Buterez și Mihaela Pamfil vor evolua tot la Târgoviște.

“Suntem bucuroși să vă anunțăm prelungirea înțelegerii dintre CSM Târgoviște și Rodica Buterez, una dintre artizanele titlului național obținut de echipa noastră de volei în sezonul 2020-2021. Extrema născută pe 25.07.1999 va continua să apere culorile clubului nostru și în campionatul viitor. Rodica Buterez este una dintre „stelele” noului val din voleiul feminin românesc. Componentă a lotului național de senioare și titulară incontestabilă a CSM Târgoviște în stagiunea precedentă, Rodi va fi, cu siguranță, una dintre jucătoarele exponențiale ale echipei noastre în sezonul 2021-2022.

CSM Târgoviște și Mihaela Pamfil continuă împreună și în sezonul 2021-2022. Conducerea clubului nostru anunță prelungirea înțelegerii cu Mihaela Pamfil, jucătoare care evoluează pe postul de libero, pentru încă o stagiune pentru echipa de volei feminine. Mihaela Pamfil a făcut parte din lotul CSM Târgoviște în ultimele sezoane competiționale, fiind campioană a României în campionatul trecut!”, a anunțat clubul târgoviștean.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!