E oficial! Chindia Târgoviște, duel cu Concordia Chiajna la barajul de menținere/promovare în Liga 1

56

Chindia Târgoviște și-a aflat, duminică după-amiază, adversarul din cadrul barajului de menținere/promovare în Liga 1. După încheierea ultimei etape a play-off-ului Ligii a 2-a, formația dâmbovițeană va evolua la baraj în compania Concordiei Chiajna, echipă ce a terminat campionatul eșalonului secund pe locul 5. Ilfovenii vor evolua la baraj în dauna bucureștenilor de la CSA Steaua, echipă ce s-a clasat pe locul 4, dar care nu are drept de promovare în Liga 1.

În cel de-al doilea meci de baraj se vor înfrunta Dinamo și Universitatea Cluj.

Meciurile de baraj se vor disputa în dublă manșă, pe 22 și 29 mai. Ordinea partidelor va fi stabilită, luni, 16 mai, după o tragere la sorți organizată la sediul Federației Române de Fotbal, potrivit unui comunicat transmis de forul național de fotbal.

“Luni, 16 mai, începând cu ora 12:00, la sediul Federației Române de Fotbal, va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea gazdelor meciului din manșa tur a barajului pentru promovarea/menținerea în Liga 1.

Echipele clasate pe locurile 7 și 8 la finalul play-out-ului Ligii 1 vor disputa un baraj de menținere/promovare în Liga 1 în dublă manșă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

În toate cazurile în care o echipă situată pe loc promovabil sau care dă dreptul la barajul de promovare nu deține licență pentru Liga 1 sau nu îndeplinește cerințele statutare și regulamentare de participare în Liga 1, locul respectiv va fi ocupat de următoarea echipă, cel mai bine clasată, din Liga a 2-a care îndeplinește condițiile de participare în Liga 1

Cele 4 formații ce se vor întâlni în meciurile de baraj sunt:

-AFC Chindia Târgoviște (Locul 7 – play-out liga 1)

-SC Dinamo 1948 (Locul 8 – play-out liga 1)

-FC Universitatea Cluj (Locul 3 – playoff liga 2)

-Concordia Chiajna (Locul 5 – play-off liga 2)

Meciurile din manșa tur se vor disputa pe 22 mai, returul fiind programat o săptămână mai târziu, pe 29 mai”, se arată în comunicatul emis de FRF.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!