E groasă rău! Mai multe sate din Dâmbovița au rămas fără apă potabilă pe timp de noapte. Iată cât timp

Publicitate

Fără apă la robinet pe timp de noapte într-o comună din Dâmbovița! În intervalul 15 -24 iulie, satele Valea Lungă Cricov, Moșia Mică, Gorgota, Stubeie-Tisa, Ogrea și Valea Marea nu vor beneficia de apă între orele 22.00-05.00.

În această perioadă, în bazinele din această comună se dorește refacerea rezervei de apă, potrivit unui comunicat emis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

De asemenea, furnizorul apă cere consumatorilor ca în perioada caniculară să folosească apă potabilă doar în scop menajer și nu pentru irigații.

”Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița anunță întreruperea furnizării apei potabile în comuna Valea Lungă – satele: Valea Lungă Cricov, Moșia Mică, Gorgota, Stubeie-Tisa, Ogrea și Valea Mare , în perioada 15.07.2022 – 24.07.2022 între orele 22:00 – 5:00, pentru refacerea rezervei de apă.

Având în vedere condițiile meteorologice din ultima perioadă precum și prognoza pentru luna iulie care ne anunță o perioadă caniculară și săracă în precipitații facem apel, ca în perioada aceasta, populația să nu folosească apă potabilă pentru irigații ci doar în scop menajer.

Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe pagina: https://www.catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa

Compania de Apa îți cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!