După o pauză de peste 15 ani, de vineri proiecții de filme la Cinematograful ”Independența” din Târgoviște

Publicitate

După o pauză de peste 15 ani, Cinematograful ”Independența” reintră în circuit și, cu siguranță, în  preferințele târgoviștenilor și ale dâmbovițenilor!

În trei zile, cinefilii vor putea merge din nou la cinema, la Târgoviște, în condiții excelente și super moderne.

”Vinerea aceasta, vom putea viziona primele filme după reabilitarea unui adevărat simbol al acestui oraș, «Vânătorii de fantome – Moștenirea» și «Nu e vreme de murit (No time to die)» din seria Bond, putând fi vizionate de la ora 17.00, respectiv ora 20.00.

Sâmbăta și duminica, de la ora 11.00, vor fi proiectate filme pentru copii”, a declarat primarul municipiului  Târgoviște, Cristian Stan.

Cinematograful ”Independența” are cel mai mare ecran din România, un sistem audio de top și este clasificat în prima categorie de calitate în ”Registrul Cinematografiei”.

Filmele care vor rula, toate informațiile necesare achiziționării, inclusiv online a biletelor, orele de funcționare, tarifele, pot fi consultate pe site-ul

https://www.cinema-independenta.ro/

Vă reamintim că cinematograful a fost redeschis pe  8 septembrie, după o perioadă în care a fost reabilitat și modernizat printr-un proiect derulat de Primăria Târgoviște prin Compania Națională de Investiții.

Cinematograful este unul modern, dotat cu o sală multifuncțională, ce poate găzdui diverse evenimente. Capacitatea acestuia este de 450 de fotolii, totodată dispunând și de locuri pentru persoane cu dizabilități.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!