După doi ani de pandemie, este anunțată ediția a X-a a Festivalului BABEL de la Târgoviște. Tema de anul acesta: ”Limbajul”

Publicitate

Festivalul BABEL (Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului) revine la Târgoviște!

Astfel, după cei doi ani în care ediția cu numărul X nu a putut avea loc din cauza pandemiei, acum aceasta este programată pentru perioada 10 – 19 iunie 2022.

Tema ediției este ”Limbaj”, iar organizatorii și-au propus ca această ediție, care stă sub semnul unei cifre rotunde, să fie aniversară în primul rând prin faptul că reprezintă un nou început.

Așadar, spectacolele și evenimentele artistice programate vor pune în lumină limbajul ca element vital al vieții umane și, poate nu numai, pentru că și animalele au limbajele lor.

”Limbajul este înțeles, în principal, drept cuvânt, dar poate însemna și altceva: mișcarea corpului, semne, contact vizual, scris, desen etc. Cu toate acestea, limbajul pe care și oamenii și animalele îl înțeleg este tipul de energie investit în actul de comunicare. Prin diferite tipuri de limbaj poți vindeca sau ucide. Noi ce alegem?”, arată reprezentanții Teatrului Tony Bulandra de la Târgoviște.

19 trupe din toate colțurile lumii vor anima din nou vechea Cetate de Scaun a Țării Românești!

Vă reamintim că prima ediție a Festivalului BABEL, unul dintre cele mai apreciate de cunoscători și „consumatorii” de cultură din țară și de peste hotare, a avut loc în anul 2007.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!