După aproape trei luni în aer liber, actorii Teatrului Tony Bulandra Târgoviște se întorc în sală

Publicitate

După mai mult de trei luni de când actorii Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște au susținut spectacole în aer liber, la Curtea Domnească sau la Teatrul de Vară, în contextul impus de măsurile sanitare pentru prevenirea răspândirii COVID-19, odată cu toamna, artiștii se reîntorc în sala teatrului.

Sâmbătă, 3 octombrie, începând cu orele 19:00, în Sala Mare a teatrului Tony Bulandra, va fi susținută comedia sentimentală ”Frumos e în septembrie la Veneția!”, spectacol-coupé, producție marca Teatrul Tony Bulandra, România, de: Teodor Mazilu.

În distribuție îi veți putea urmări pe actorii Camelia Varga, Mircea Silaghi și Radu Câmpean.

”Frumos e în septembrie la Veneția” este una dintre piesele-scurte scrise de Teodor Mazilu, o piesă în care personajele întâlnesc realitatea dorită, dar nu știu să o recunoască. Visarea e mai confortabilă, conștientă de lipsa-i de responsabilitate și de implicare.

”Același titlu îl poartă și spectacolul Teatrului Tony Bulandra Târgoviște, în regia și scenografia lui Mc Ranin, spectacol-coupé care conține și Împăiați-vă iubiții. Tot piesă scurtă, aceasta surprinde o frântură din viața personală a unui regizor și a unei actrițe. Tipologii diferite, el – arogantul atotștiutor, ea – femeia conștientă de principalul ei atu, frumusețea, se întâlnesc pentru a-și exorciza cele mai mari frici: el – frica de moartea, ea – frica de a fi lipsită de talent.

Ambele piese care compun spectacolul-coupé sunt în două personaje. Interesant este că Ea nu se schimbă. Este jucată de aceeași actriță, Camelia Varga, ce își face remarcat personajul prin farmec, expresivitate și energie. El se transformă. Îl întâlnim pe actorul Mircea Silaghi în Frumos e în septembrie la Veneția, actor ce conferă personajului poezie, un aer meditativ și cuceritor și o forță conținută care izvorăște din intensitatea privirii. În Împăiați-vă iubiții, rolul unui El rațional, pragmatic, autoritar este jucat de actorul Radu Câmpean.

Efectul întâlnirii dintre aceste personaje este unul comic, care nu dă însă la o parte întrebarea „de ce viața noastră este mereu în altă parte, alături de altcineva?” Romantism, umor, pasiune, candoare – toate acestea, și chiar mai multe de atât, se regăsesc în februarie pe scena teatrului din Târgoviște”, anunță reprezentanții teatrului târgoviștean.

Accesul este GRATUIT, iar masca de protecție este obligatorie

Capacitate maximă admisă: 47 de persoane (pe scaune, dispuse la minimum 1.5 m distanță unul față de celălalt).

Accesul publicului se va face începând cu ora 18.30, la un interval de 5 minute până la începerea spectacolului, în ordinea survenită unei rezervări prealabile făcute prin telefon, WhatsApp, sau pe adresa de e-mail: rezervări@tonybulandra.ro (confirmată ulterior), în grupuri de maximum 10 persoane conduse la locația reprezentației de către un responsabil al teatrului.

Intrarea și ieșirea publicului se vor face exclusiv pe căi diferite de acces/ieșire, atât în instituție, cât și în sala de spectacole!

Se pot obține informatii de la Agenția de bilete a Teatrului Tony Bulandra exclusiv prin:

telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;

WhatsApp: 0799.759.012 sau e-mail: rezervari@tonybulandra.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!